Home Over ons Licht en Geluid apparatuur Foto's projecten contact

Soors Muziek
Postadres: Maastrichterweg 7
5554 GE Valkenswaard

Telefoon:0031 40-20 41 79 1  
mobiel :0031 6 53 37 37 16

Kvk:  17076348    BTW: 1428.92.518B01
e-mail: info@soorsmuziek.nl

Privacyverklaring


Wie en wat is Soors Muziek?

Soors Muziek is – sinds 1991 - een bedrijf in geluids- en lichttechniek, met topklasse apparatuur en een geweldig team van enthousiaste en betrokken vakmensen. No nonsense, met specialistische kennis en ruime ervaring.

Een crew van zo’n twintig medewerkers (vast en freelance), met mogelijkheden tot verdere uitbreiding van de capaciteit.

Een technische dienst met expertise in mengtafels en randapparatuur, (buizen)versterkers, DJ-gear, bekabeling en verlichting.


Wat doet Soors Muziek?

We leveren geluid en licht. Zowel de apparatuur als de technische ondersteuning en het advies. En natuurlijk de man achter de knoppen. Soors Muziek verzorgt desgewenst de productieleiding – al dan niet in samenwerking met andere (zelfstandige) productieleiders – en zorgt voor podia en stroomvoorziening. We doen dat voor optredens, concerten, festivals, beurzen, bedrijfsfeesten – kortom, alle mogelijke bijeenkomsten waar geluid en/of licht nodig is. Uiteraard is samenwerking mogelijk, bijvoorbeeld met gespecialiseerde bedrijven op het gebied van video en LED.


Met welk materiaal werkt Soors Muziek o.a.?

Digitale mengpanelen: Midas Pro-serie.

Analoge mengpanelen: Midas XL-3 / XL-4.

Geluidssystemen van Nexo, Quint Audio en Pro-Audio Technology.

Lichttafels van GrandMA.

Moderne verlichting (LED en traditioneel) en moving heads met CMY-mix.


Wat maakt Soors Muziek bijzonder?

Dat is een makkelijke: kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Tijdige levering, betrouwbare apparatuur en een enthousiaste, ervaren crew.

We zijn inzetbaar voor elke gig, maar kijken ook graag naar de langere termijn. We bouwen aan vertrouwen en investeren daarin. We gaan niet voor het snelle scoren, maar voor jarenlange samenwerking. In één zin: goede mensen, goede spullen.